28 באוקטובר 2009

מסעדה ביום: פסטה מיאה (למרות שהרבה כותבים פסטה מיה או פסטה מאיה)







פסטה מיאה הרצליה הסניף הרביעי של פסטה מיאה (פסטה מיה בעיני רבים) המצליחה בהרצליה פיתוח

מרכז ההיי-טק של הרצליה פיתוח הסואן מתהדר בפנינה איטלקית חמימה ואינטימית- הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה המצליחה.

בפסטה מיאה הפסטה היא עצם העניין. המקום מציע פסטות טריות ואיכותיות (כולל מקמח מלא), רביולי וניוקי במילויים שונים, כדוגמת רביולי רקוטה ורוקט וניוקי תפוחי אדמה ממולא גבינות, המיוצרים במפעל הבית של פסטה מיאה. לפסטות משתלבים לכדי הרמוניה מושלמת מבחר יומיומי ומתחלף של רטבים home made על בסיס עגבניות, שמן זית או שמנת.

לצד מנות הפסטה הידועות של פסטה מיאה, מוכנות במקום פוקצ'ות טריות ופריכות הנאפות בתנור לבנים איטלקי עם שלל תוספות. השף דן ווסרמן, שצמח ברשת פסטה מיאה, מציג מדי יום שורה של מנות ספיישל על טהרת הבשר, כדי שגם הקרניבורים לא יחושו מקופחים

למרות גודלה ומיקומה במרכז ההיי-טק של הרצלייה פיתוח, המסעדה מעוצבת בסגנון טוסקני חם- טפט פרחוני, תאורה עמומה וריהוט עץ- המעניקים אווירה רומנטית ותחושה ביתית בשעות הערב.

בסופי השבוע פונה המקום למשפחות, המחפשות מקום לארוחה טובה באווירה לא מחייבת. וחוץ מזה, ילדים, הידועים כחובבי פסטה מושבעים, יוכלו לזלול מתפריט הילדים העשיר שבמקום.

במקום קיימת מעדנייה שבה ניתן לרכוש מהמבחר עשיר של פסטות ורטבים הקיים במקום להכנה בבית.

הדבר ידוע לכולם שפסטה מיאה היא מסעדה איטלקית מעולה אבל עדיין הרבה אנשים חושבים שלמסעדה קוראים פסטה מיה או פסטה מאיה.

לאחרונה פסטה מיאה החלה להפעיל שירות משלוחים באמצות תן ביס בשעות הצהריים בימים ראשון עד חמישי ואנו מקווים שבהמשך גם בשעות הערב.

לתפריט פסטה מיאה >>>